.معاون اشتغال وزارت کار رفت

.معاون اشتغال وزارت کار رفت
اقتصاد > بازارکار – مهر نوشت: وزیر کار ضمن تشریح سیاست‌ها و اقدامات جدید در بازار کار کشور، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال این وزارتخانه را تغییر داد.

با حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شد تا حسن طایی با این سمت خداحافظی و فعلا به عنوان مشاور وزیر در امور اقتصادی فعالیت کند. منصوری پیش از این مشاور ربیعی بود.

در بخشی از این حکم آمده است: همانگونه که مطلع هستید، در وضعیت موجود کشور، بیکاری به عنوان یک مسئله و پدیده اجتماعی به عنوان مانع و هزینه توسعه و نیز آثار و تبعات گذار به سوی توسعه یافتگی، سیاست ها و راهبردهای متناسب خود را طلب می‌کند.

برای طراحی و اجرای این سیاست‌ها و راهبردها، توجه به ابعاد اجتماعی و عمومی، جمعی و غیرفردی، تاریخی، واقعی، متغیر و نسبی، تنوع و تکثر، قانونمندی، کثیرالابعاد و بین رشته ای بودن این پدیده (اشتغال یک موضوع صرفا اقتصادی نیست) و نیز این موضوع که بیکاری محصول تعامل و ترکیب شرایط و عوامل عدیده و به هم پیوسته ای در سطوح خُرد، میانی و کلان است از اهمیت اساسی برخوردار است. بنابراین توجه به عملکرد نهادهای اجتماعی، ساختارها و کارکردهای خُرده نظام های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی برای برنامه ریزی به منظور مهار این پدیده حائزاهمیت است.

ما در عرصه اشتغال و کارآفرینی، همگام و همپای هستی شناسی (توصیف وضعیت موجود) و هدف شناسی (ترسیم وضعیت مطلوب) به امکان شناسی یعنی ارزیابی دقیق مقدورات و محدودیت های گذار از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب و همت مضاعف برای تصمیم گیری های منسجم، دقیق و اثربخش در جهت اجرایی سازی برنامه های اعلامی نیازمندیم.

در ادامه این حکم آمده است: تحقق بخشیدن به سهم برتر منابع انسانی وسرمایه اجتماعی در تولید و رونق اقتصادی کشور و ظرفیت سازی و بهره گیری مطلوب از عزم و اراده ملی به ویژه درشرایط پساتحریم و حذف محدودیت های اقتصادی قدرت های استکباری، مستلزم هوشیاری و حساسیت نسبت به تغییرات محیط (ملی و بین المللی) و مدیریت هوشمندانه تغییرات و شناسایی تغییر جهت های راهبردی و خلق فرصت ها واجرای ابتکارات، اقدامات و برنامه های لازم است.

بدیهی است در این مسیر باید اولا با منابع توسعه یعنی جامعه و مردم که منبع، موضوع، متولی، وسیله و هدفمند، ثانیا با منابع شناخت علمی این پدیده یعنی دانشگاه ها، مراکز علمی و تحقیقاتی کشور و ثالثا با قوای مقننه و قضائیه و سایر ارکان دولت، مجریان و برنامه ریزان به عنوان بسترسازان، ناظران و سازمان دهندگان اشتغال و کارآفرینی، تعامل همه جانبه، موثر و مستمری را سامان بخشیم؛ بنابراین اعتمادسازی برای افزایش مشارکت و نقش آفرینی عاملان اقتصادی واجتماعی و همه آحاد و دست اندرکاران برای مهار بیکاری در کشور اجتناب ناپذیر است.

ربیعی در این حکم تاکید کرده است: علیرغم اینکه اشتغال محصول یک سیستم یا نظام اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است و حل معضل بیکاری از وظایف یک وزارتخانه فراتر بوده و یک امر ملی و فرابخشی تلقی می شود، این وزارتخانه در پاسخگویی به این نیاز مبرم اجتماعی، به عنوان جزئی از دولت، در دو سال گذشته با پذیرش مسئولیت برنامه ریزی، سیاست گذاری، هماهنگی و اجرای بسیاری از راهکارها، تلاش گسترده ای صورت داده که ضرورت دارد این رهیافت و رویه ها همچنان استمرار یابد.

شکایت‌های دولت و دانشگاه آزاد از صدا و سیما

شکایت‌های دولت و دانشگاه آزاد از صدا و سیما به جریان افتاد
سیاست > احزاب و شخصیت‌ها – اعتماد نوشت: شکایت‌ها زیاد بود و اعضا کم؛ سه شکایت دولتی‌ها و یک شکایت دانشگاه آزاد از رسانه ملی در حضور تنها نیمی از اعضای شورای نظارت بر صدا و سیما بررسی شد.

چهار شكايتي كه چند هفته‌اي در صف بررسي بودند اما معلوم نيست چرا نوبت همگي آنها به جلسه‌اي رسيد كه تنها با نيمي از اعضاي شوراي نظارت تشكيل مي‌شد. هر چه بود اما به گفته رمضان شجاعي‌كياسري، نايب‌رييس اين شورا، ديروز به‌طور همزمان چهار شكايت وارد دستور كار شوراي نظارت شده است، چهار شكايتي كه بازار شكايت و شكايت‌كشي بين رسانه ملي و منتقدانش را داغ‌تر از قبل مي‌كند؛ شكايت‌هايي كه اول خود صدا و سيما براي آنها پا پيش گذاشته بود؛ جايي كه رسانه ملي از دو نماينده مجلس به دليل اظهارات‌شان درباره پوشش جلسات كميسيون برجام شكايت كرد. شجاعي‌كياسري كه روز شنبه پاي بررسي شكايت‌هاي دولت و دانشگاه آزاد از رسانه ملي نشست، خود يكي از اين دو نماينده بود.

چهار شكايت از گزارش‌هاي يك‌سويه

ديروز نايب‌رييس شوراي نظارت بر صدا و سيما خبر داد كه «شكايات اكبر تركان، دبير شوراي عالي مناطق آزاد تجاري، صنعتي و ويژه اقتصادي، معصومه ابتكار رييس سازمان حفاظت محيط زيست، دانشگاه آزاد اسلامي و نهاد رياست‌جمهوري از صدا و سيما در جلسه روز شنبه اين شورا بررسي شد.» سيدرمضان شجاعي‌كياسري با تشريح جلسه روز گذشته هيات نظارت بر صدا و‌سيما اظهارداشت: «در اين جلسه سه نفر از اعضا حضور داشتند و سه نفر غايب بودند و در نهايت جلسه به حدنصاب نرسيد.» وي با بيان اينكه سه نفر از اعضاي حاضر، جلسه شوراي نظارت بر صدا و سيما را برگزار كردند، يادآور شد: «راي‌گيري مربوط به مصوبات به جلسات آتي موكول شد.» تا اينجا معلوم شده كه شكايت دانشگاه آزاد به دليل پخش يك خبر كذب از اين رسانه انجام شده و شكايت مركز ارتباطات و اطلاع‌رساني دفتر رييس‌جمهوري هم به گزارش‌هاي صدا و سيما از سفر استاني رييس‌جمهوري به مازندران مربوط مي‌شود. سفري كه حواشي آن دستمايه برخي گزارش‌ها براي بخش‌هاي خبري صدا و سيما شد كه البته چندان به مذاق دولتي‌ها خوش نمي‌آمد. در اين ميان سازمان محيط زيست هم به بهانه نوع پوشش اخبار مربوط به تجمع كاركنان سازمان محيط زيست در مقابل ساختمان اين سازمان دست به شكايت از صدا و‌سيما زده و همزمان درباره دلايل شكايت اكبر تركان از رسانه ملي اطلاعات چنداني در دست نيست. هر‌چند در اين چند وقت اخير بين او و رسانه ملي درگيري‌هايي اتفاق افتاده بود. نمونه آخرش جايي است كه مدير گروه اقتصاد شبكه اول تركان را به پرداخت «باج» به خبرنگاران صدا و سيما متهم كرد و بخش‌هاي خبري اين رسانه هم چند باري يك گزارش در اين خصوص را پخش كردند. آن اظهــارنظر و گزارش‌ها به اندازه كافي مي‌توانست روابط بين تركان و صدا و سيمايي‌ها را بيش از قبل به هم بريزد. شجاعي‌كياسري با اشاره به جلسه روز شنبه شوراي نظارت بر صدا و سيما گفت: «در اين جلسه موضوعات اين شكايات مطرح و توضيحاتي در مورد آنها ارايه شد و در نهايت جمع‌بندي نهايي در مورد اين شكايات در جلسه بعدي شوراي نظارت بر صدا و‌سيما اعلام مي‌شود.» نكته مهم در سخنان شجاعي‌كياسري اما اين است كه گويا قرار شده در جلسه بعدي مسوولاني از صدا و سيما نيز حضور يابند. او البته توضيح نداده دليل اين حضور چه بوده است.

شكايت‌ها به كجا مي‌رسند؟

با اين همه هر چقدر هم تعداد شكايت‌هاي رسيدگي‌شده از صدا و سيما در يك جلسه زياد به نظر مي‌رسد اما هنوز پاسخ سوال اصلي درباره آنها با ابهامي بزرگ مواجه است؛ اينكه نهايتا اين دست شكايت‌ها به كجا خواهند رسيد؟ صدا و سيما با وضعيت فعلي بسيار اميدوار خواهد بود كه نه اين چهار شكايت و نه حتي تعداد بيشتر و متعددتري از آنها نتواند تغييري در رويكردها و اقدامات اين رسانه به وجود بياورد چرا كه پيش از هر چيز هنوز معلوم نيست راي سه عضو غايب اين شورا درباره شكايت‌هاي مطرح‌شده از صدا و سيما در جلسه هفته آينده چه خواهد بود. مهم‌تر اما نكته ديگري است؛ اينكه شوراي نظارت حتي در صورت وارد دانستن شكايت‌ها جــز ارايه يك گزارش به روساي قوا و درخــواست توضيـــح از مديران مربوطه رسانه ملي، عملا نمي‌تواند هيچ كار ديگري انجام دهد. مخصوصا اينكه در قانون هيچ‌گونه پيش‌بيني براي ارجاع شكايت‌هاي مورد تاييد در اين شورا به دستگاه قضايي و نهادهاي نظارتي انجام نشده است.

از همين رو است كه شجاعي‌كياسري درباره سرنوشت اين دست شكايت‌ها به «اعتماد» مي‌گويد: «ما عملا كار خاصي جز شفاف‌سازي براي افكار عمومي نمي‌توانيم انجام دهيم. حتي مديران مربوطه اين اختيار را دارند كه از دادن گزارش به ما سر باز بزنند و ما در مقابل ابزاري نداريم تا آنها را وادار به اين كار كنيم.» بر اين اساس ارسال گزارش سوء‌عملكرد از طرف اين شورا به روساي قوا تنها مي‌تواند ضربه‌اي بر اعتبار فني صدا و‌سيما باشد نه ابزاري حقوقي و قانوني براي رفع نقايص. همان‌طور كه قبلا هم تلاش‌هايي به مراتب جدي‌تر براي نظارت بر عملكرد رسانه ملي ختم به اتفاق خاصي نشده بود. همين اواخر مجلسي‌ها ضمن احضار رييس صدا و سيما همزمان مجموعه تحت امر او را تهديد به تحقيق و تفحص كردند و برخي اعضاي شوراي نظارت از استقرار تيم بازرسي در اين سازمان گفتند و اين تهديد‌ها نهايتا در حد همان «گفته»ها باقي ماند. در مقابل اما صدا و سيما مي‌تواند طور ديگري رفتار كند و البته نشان داده كه در عمل هم اين كار را مي‌كند. نمونه‌اش شكايت از دو نماينده مجلس است كه مستقيم در قوه قضاييه به جريان افتاده است. اين چيزي است كه صدا و‌سيما در يك بيانيه رسمي آن را تاييد كرده بود. هر‌چند شجاعي‌كياسري به عنوان يكي از آن دو نماينده مورد شكايت صدا و سيما گفته كه هنوز اين شكايت به وي ابلاغ نشده است اما حداقل صدا و سيما با اين شكايت نشان داد كه خيلي هم قرار نيست در مقابل منتقدان خود منفعل و ساكت باشد

نفت ایران 30 دلاری شد

.
نفت ایران 30 دلاری شد
همزمان با عدم توافق کشورهای عضو اوپک مبنی بر کاهش سقف تولید نفت در ادامه سقوط آزاد قیمت طلای سیاه، بهای هر بشکه نفت خام ایران به کمتر از ۴۰ دلار کاهش یافت.
به گزارش مشرق ، پیشی گرفتن عرضه از تقاضا یکی از مهمترین دلایل سقوط آزاد قیمت نفت در بازار جهانی است و در شرایط فعلی حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه ظرفیت مازاد در بازارهای جهانی نفت وجود دارد.

بر این اساس عدم اجماع کشورهای عضو اوپک در نشست ۱۶۸ این سازمان در وین، زمینه را برای کاهش بیشتر قیمت نفت خام در بازار فراهم کرده است؛ به طوری که عدم توافق اوپکی‌ها مبنی بر کاهش سقف تولید نفت این سازمان به کمتر از ۳۰ میلیون بشکه در روز، منجر به کاهش بیشتر بهای طلای سیاه در ماه‌های پیش‌روی خواهد شد.

هم‌اکنون کشورهایی همچون عربستان سعودی، روسیه و عراق بیشترین نفت مازاد را به بازار عرضه می‌کنند که افزایش عرضه نفت مازاد منجر به سقوط قیمت اکثر شاخص‌های معتبر نفت جهان به بشکه‌ای کمتر از ۴۰ دلار شده است.

از این رو در معاملات منتهی به ۲۷ نوامبر، قیمت هر بشکه نفت خام سبک ایران با وجود افزایش ۶۶ سنتی، به بشکه‌ای ۳۹ دلار و ۱۹ سنت و قیمت هر بشکه نفت خام سنگین صادراتی ایران با وجود افزایش ۵۷ سنتی، به بشکه‌ای ۳۶ دلار و ۴۰ سنت رسید.

از این رو از ابتدای سال جاری تاکنون متوسط قیمت فروش هر بشکه نفت خام سبک صادراتی ایران حدود ۵۱ دلار و ۷۰ سنت و بهای هر بشکه نفت خام سنگین صادراتی ایران در این مدت حدود ۴۹ دلار و ۶۹ سنت به ازای هر بشکه بوده است.

همزمان با سقوط قیمت نفت خام سبک و سنگین صادراتی ایران به محدوده بشکه‌ای ۳۰ دلار، بهای سبد نفتی اوپک هم به بشکه‌ای ۳۹ دلار و ۳۰ سنت کاهش یافته است.

علاوه بر این، در معاملات منتهی به ۲۷ نوامبر سال ۲۰۱۵ میلادی، بهای هر بشکه نفت وست تگزاس آمریکا هم به بشکه‌ای ۴۱ دلار و ۲۰ سنت، بهای نفت برنت دریای شمال به بشکه‌ای ۴۴ دلار و ۹ سنت، قیمت نفت دوبی به ۳۹ دلار و ۹۸ سنت و بهای نفت عمان به ۴۰ دلار و ۴۳ سنت رسیده است.

در ادامه کاهش قیمت نفت خام و به تبع آن بهای انواع فرآورده‌های نفتی، قیمت تک محموله گاز طبیعی و LNG هم در معاملات هفته گذشته در بازارهای اروپا با کاهش روبرو شده است و حتی قیمت تک محموله گاز طبیعی به کمتر از هفت دلار به ازای هر میلیون BTU رسیده است.
منبع: مهر

خبرخوش برای انصراف دهندگان وام 25 میلیونی خودرو

خبرخوش برای انصراف دهندگان وام 25 میلیونی خودرو
معاون فروش سایپا با اینکه موج انصرافی های محصولات این شرکت صحت ندارد، گفت: این شرکت در بخشنامه جدید خود به نمایندگی‌ها حق انصرف را به صورت موردی برای مشتریان لحاظ کرده است.

به گزارش مشرق ، رضا تقی زاده معاون فروش سایپا ، در مورد دلایل دریافت چک یا سفته به همراه گواهی فک پلاک از مشتریان بابت تحویل خودرو در فروش اقساطی خودرو با تسهیلات 25 میلیون تومانی، اظهار داشت: در ابتدا ملاک فروش محصولات ما در قالب وام 25 میلیون تومانی فروش اقساطی رایان سایپا و براساس نظر حقوقدانان شرکت بود، بر همین اساس فقط از مشتریان چک های اقساط دریافت کردیم اما بعداً به دلیل برخی گزاشات در حین ثبت نام و برای جلوگیری از بروز برخی سوء استفاده‌ها به ما تأکید شد که گواهی فک پلاک و چک یا سفته را برای تکمیل پرونده‌ها از مشتریان دریافت کنیم.

معاون فروش سایپا با بیان اینکه بعد از اعلام این موضوع تاکنون حدود 30 هزار نفر نسبت به تکمیل پرونده خود اقدام کرده‌اند، افزود: موج انصرافی‌ها صحت ندارد و حتی این شرکت در بخشنامه جدید خود به نمایندگی‌ها حق انصرف را به صورت موردی برای کسانی که پول اولیه را پرداخت و 6 فقره چک را با تکمیل و تأیید مدارک به نمایندگی های این شرکت ارائه کرده باشند را پیش بینی کرده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر روزانه 3 هزار خودرو تحویل مشتریان می‌شود و تعداد انصرافی‌ها اندک شمار است

صنعت ساختمان اسکلت فلزی پیچ و مهره

صنعت ساختمان اسکلت فلزی پیچ و مهره .  کیمیا صنعت 55377092   __  09121896961                                                       امروزه با پیشرفت قابل توجه صنعت ساختمان اسکلت فلزی پیچ و مهره جایگزین اسکلت فلزی بتنی و جوشی شده است. که با توجه به مقاوت بالای پیچ و مهره در مقابل زلزله و اصطکاک لغزشی گزینه بسیار مناسب تری از اسکلت فلزی جوشی و بتنی میباشد. پیچ و مهره های مورد استفاده در اسکلت فلزی پیچ و مهره های شش کوش فولادی گرید 8.8 بودند که به مرور زمان با اتفاقاتی که در زلزله جنوب کشور در چند سال اخیر رخ داد از پیچ و مهره با مقاومت بالا تر استفاده می کنند که شامل پیچ و مهره خشکه یا پیچ و مهره فولادی گرید 10.9 می باشند و در سازه های فولادی که ارتفاع زیادی دارند برای مقابله با شکست پیچ و لغزش از پیچ و مهره های HV در گرید 10.9 استفاده میشود که در مقایسه با پیچ و مهره 10.9 معمولی از گل بزرگتری برخوردار است و تماما به صورت نیم رزوه می باشد که باعث می شود مقاومت بالاتری از خود نشان بدهد در مقابل تمام رزوه. پیچ و مهره های 8.8 و 10.9 شامل استاندارد DIN 931 , Din933 ,Din 934 هستند و  شامل استاندارد Din6914 , Din6915 می باشد. که در تمامی این پیچ و مهره ها از وار های فولادی HV10 که شامل استاندارد Din 6916 است استفاده میشود.09121896961           02155377092

پیچ و مهرهHV کاربرد بسیار فراوانی در صنعت پل سازی دارد. و علت کاربرد فراوان این پیچ و مهره ها در این صنعت مقاومت بالای آنها در مقابل لغزش می باشد. همان طور که 50 سال پیش در آلمان در صنعت پل سازی و اسکلت فلزی از این پیچ و مهره ها استفاده می شد ولی متاسفانه در ایران به تازگی از این صنعت پیچ و مهره استفاده و به کاربرد مهم آن پی برده شده است. این پیچ و مهره ها هر ساله به دلیل اهمیت و حساسیت بالا نیاز به بازدید و بازرسی و همچنین تعمیر و حتی تعویض در پل سازی ها دارد. شرکت اتصالات نوین امروزه تولید انواع پیچ و مهره های اسکلت فلزی در گرید 8.8 و 10.9 و HV10 به صورت فرج گرم و فرج سرد را دارد.

 

پیچ و مهره در صنعت پل سازی چه کاربردی دارد

 پیچ و مهره / دانستنی ها / پیچ و مهره در صنعت پل سازی چه کاربردی دارد؟پیچ و مهره در صنعت پل سازی چه کاربردی دارد؟

پیچ ومهره کیمیاصنعت :02155377092      09121896961

صنعت پل سازی مانند صنایع دیگر یکی از مصرف کنندگان عمده در پیچ و مهره هایی با مقاومت بالا است. از پیچ و مهره و انکر بولتهای به کاربرده شده در ستونهای پل تا متصل شده به یکدیگر از پیچ های پر مقاومت استفاده می شود .

پیچ ومهره کیمیاصنعت

پیچ ومهره کیمیاصنعت

 پوشش پیچ ها باید بر اساس در معرض رطوبت قرا گرفتن انها تعیین شود . یکی از پلها در استفاده از پیچ و مهره پل BAY کالیفرنیا بوده است که پس از گذشت 2 سال از شکست پیچ های ان همچنان بحث داغ مطبوعات است چرا که تعدادی از انکر بولتهای تهیه شده برای این پل ظرف گذشت چند روز پس از بسته شدن بدلیل خوردگی هیدروژنی شکستند .

 pih

حال آنکه تولید کننده پیچ در تولید آنها قصور نکرده است و اشکال به نحوه نگهداری پیچ ها و نیز نوع سفارش آبکاری آن بوده است .

پر کاربردترین متریال برای پلها با استانداردهای زیر می باشد .

پیچ و مهره فولادی ASTM A320

پیچ و مهره فولادی ASTM A325

پیچ و مهره فولادی   ASTM A490

اطلاعات تخصصی پیچ

تعریف پیچ : پیچ یک میلهء استوانه ای فلزی یا غیر فلزی است که روی محیط آن دندانه ایجاد شده است. پیچها به دلیل تنوع زیادی که دارند برای شناخت آنها نیاز به استاندارد است که انگلستان اولین تدوین کننده استاندارد بود٬ استانداردهایی که امروزه رایج می‌باشد:
دین آلمان DIN، استاندارد آمریکایی واحد آن اینچ می‌باشد،ANSIاستاندارد انگلیس JISگوست استاندارد روسی WIT WORTHمی‌باشد. از آنجا که سیستم تولید پیچ و مهره در کشور ما و در حال حاضر بر اساس استانداردهای اروپایی می‌باشد،از مشخصات پیچ براساس DINآلمان در طراحی ها و نقشه ها باید استفاده نمود.۲۰۱۵۱۱۲۹_۱۸۱۰۲۰
دلایل اشکال در بستن پیچ

مواد خام پیچ ها و روغن کاری
ابزار نا سالم
خطای ناشی از بی دقتی نیروی انسانی

برای شناخت پیچها و تعریف پیچها به 4 مشخصه نیازمندیم :

قطر پیچ
طول پیچ
نوع کله پیچ
نوع دنده و گام پیچ
فاصله قله دو نخ رزوه کنار هم

جنس پیچ به نوع استفاده ایی که از آن داریم بستگی دارد:

فولادی
برنج،مس
کائوچو (غیر فلزی)

موارد استفاده از پیچ:

اتصالات
انتقال قدرت
تبدیل نوع حرکات از دورانی به خطی و بالعکس

پیچ ها بسته به مکان مصرف بر اساس : شکل ظاهری،جنس،میزان گشتاور مورد نیازمقاومت به سایش،مقاومت به ضربه،… انتخاب می‌شوند.به عنوان مثال پیچ چوب نیاز به سختی بالا و مقاومت به سایش بالایی ندارد ولی پیچی که در آهن بسته می‌شود مجبور است محل خودش را رزوه کند نیاز به مقاومت در مقابل سایش داشته باشد و لازم است گشتاور کند.
پیچ ها به طور کلی به دو روش فورج سرد و فورج گرم تولید می‌شوند.روش فورج سرد دارای عیوب کمتر و کیفیت بهتری نسبت به فورج گرم می‌باشد.

.

کیمیاصنعت تولید و تامین کننده انواع پیچ و مهره صنعتی و ساختمانی

کیمیاصنعت تولید و تامین کننده انواع پیچ و مهره صنعتی و ساختمانی

این واحد با هدف ارائه خدمات فنی مهندسی در زمینه تولید و تامین انواع  پیچ و مهره و یراق آلات شروع به فعالیت نموده و اینک مفتخر است بابهره گیری از آخرین استانداردها و دستاوردهای تکنولوژی موجود به عنوان یکی از تامین کنندگان این عرصه می باشد که افتخاری بزرگی برای این گروه است که در پروژه های صنعتی و ساختمانی به عنوان عضوی کوچک در سربلندی و آبادانی روز افزون میهن عزیزمان ایران سهیم بوده و با تلاش بی وقفه و عنایت پروردگار متعال توانسته ایم در این زمینه  محصولی با کیفیت  طبق استانداردهای جهانی  در متریال های مختلف رابه صنعتگران گرامی  ارائه کنیم .

کیمیاصنعت آماده همکاری و قبول انواع سفارشات پیچ و مهره به صورت قرار دادی و غیره را  با شرکت ها و پیمانکارانی از قبیل :

صنایع نفت گاز و پتروشیمی                                                       صنایع راه سازی و پل سازی

صنایع آب و برق و نیروگاه                      ۲۰۱۵۱۱۲۹_۱۸۰۸۳۷                                     صنایع آسانسور و پله برقی

صنایع دریایی و کشتی سازی                                                    صنایع مبلمان اداری و خانگی

صنایع انبو سازی مسکن                                                           صنایع ماشین سازی صنعتی و ساختمانی

صنایع چوب و درب و پنجرهU.P.V.C                                               صنایع سازه های فولادی و فراساحلی و صنایع سنگین

صنایع خودرو سازی و تولید کنندگان لوازم یدکی خودرو                           صنایع ماشین آلات و ادوات کشاورزی